Planificarea unei nunti perfecte presupune alegerea cu grija a fiecarui produs care isi aduce contributia sa in momentele cheie. Unul din momentele importante ale nuntii Dumneavoastra, este constituit de incheierea cu succes a serii, moment in care invitatii evenimentului special vor avea ocazia sa va ofere cadoul lor pentru noul drum pe care porniti.

Alegeti o Casuta de dar potrivita decorului in care va organizati nunta. Optati pentru varianta clasica, a casutelor de dar pentru nunta, stil cufaras, imbracate in materiale fine, ca satinul, organza sau brocartul, sau incercati modelele non-conformiste, precum Casuta de dar stil joben, caleasca etc.

Orice motiv doriti sa abordati in cadrul nuntii Dumneavoastra, nu uitati ca specialistii nostri in organizari evenimente va pot pune la dispozitie produse in ton: casuta de dar stil cufar de lemn, pentru nuntile in stil medieval, casuta de dar stil inimioara, dovleac si asa mai departe.

 

*** Produsul NU se comercializeaza individual, acesta poate fi parte integranta din pachetele servicii organizare nunta sau poate fi oferit cadou in cazul contractarii pachetului full-service organizare nunta

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 50 Ron inchiriere/110 Ron achizitionare

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie