In traditia Crestina, botezul este primul eveniment important din viata copilului abia sosit in viata parintilor, eveniment ce marcheaza intrarea celui mic in comunitatea religioasa.

Traditia religioasa a botezului este onorata prin organizarea impecabila a evenimentului, alegerea unei teme potrivite si punerea la punct a fiecarui detaliu.

Culorile de baza, folosite in mod convetional in organizarea unui botez sunt rozul si albastrul deschis; agentia Step Up Events va va ajuta insa sa va descatusati creativitatea, permitandu-va sa alegeti diferite teme si culori tematice, care sa transforme botezul copilului Dumneavoastra intr-un eveniment memorabil.

Pentru a planifica botezul perfect si petrecerea ce ii urmeaza in mod implicit, este necesara parcurgerea unei serii de pasi, de la alegerea Bisericii, a invitatiilor de botez, a marturiilor de botez, a lumanarilor sau a sticlutelor cu mir, tematica botezului, alegerea candy bar-ului personalizat pana la trusourile de botez sau la balonasele decorative.

Agentia de organizari evenimente, Step Up Events, va va ajuta in alegerea temei principale a botezului, in gasirea locatiei perfecte, in trimiterea invitatiilor de botez personalizate cu numele copilului Dumneavoastra si in punerea la punct a fiecarui element al evenimentului, pastrand in acelasi timp bugetul in limitele maxime pe care vi le permiteti.

Pe langa serviciile si produsele standard necesare organizarii botezului, va putem oferi si ursitoare botez, animatori copii, mascote, dj, fotograf si cameraman.
Nu doriti sa aveti parte de momentul celebru al ursitoarelor, atunci va putem oferi varianta inlocuitoare si anume serviciile profesionale ale unui neomagician, ce va va binedispune invitatii, copii participanti la petrecere prin spectacol central si interactiv, numere de iluzionism combinate cu umor perfecte pentru un botez cu adevarat magic.

Exprimarea personalitatii Dumneavoastra, prin decoratiuni si idei stilizate elegant, este cel mai important element pe care agentia noastra va incerca sa-l realizeze in organizarea botezului noului membru al familiei
 

Tags: organizare botezuri, organizari botezuri, cruciulite botez, invitatii botez

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie