Traiti o experienta inedita pe Marea Neagra!

Fie ca este vorba despre o petrecere restransa, intima, alaturi de familie si ce mai apropiati prieteni, sau una grandioasa, ce aduna toate persoanele pe care le cunoasteti, Step Up Events va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru o experienta fabuloasa pe Marea Neagra. Indiferent de ocazie, o Petrecere pe yacht este garantia unei zile distractive, de care toti participantii se vor bucura la maximum. 

Petreceti cu stil pe una din ambarcatiunile pe care vi le punem la dispozitie! In functie de numarul de persoane si de programul ales puteti inchiria, pe parcursul uneia sau a mai multe zile, o ambarcatiune potrivita nevoilor dvs. Toate petrecerile pe barca au asigurata prezenta unui skipper, care cunoaste cele mai bune zone de navigat, pentru o experienta optima. 

Step Up Events va delega un event planner evenimentului dvs, pentru ca serviciile oferite sa fie personalizate in functie de necesitatile fiecarui grup: de la servicii de catering si bautura, servire la bordul ambarcatiunii, pana la cele de entertainment (DJ, sonorizare, animatie). Ne vom implica din momentul schitarii Petrecerii pe yacht, a planificarii in cele mai mici detalii, pana la desfasurarea impecabila a acesteia.

Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de toate amanuntele evenimentului! Serviciile puse la dispozitie de agentia noastra includ:

  • transport din alte zone alte tarii catre Marea Neagra
  • cazare in zona dorita de participanti
  • inchiriere ambarcatiune cu echipaj
  • program complet al zilei/zilelor rezervate petrecerii pe mare
  • asigurare mese zilnice pe barca sau tarm, cu personal dedicat
  • asigurare program artistic si alte servicii conexe (DJ, sonorizare, animatie etc)

Suntem aici de la inceput pana la sfarsit! Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie