Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru desfasurarea evenimentului Dumneavoastra mult asteptat. 
 

Aranjamentele florale de mese pentru nunta pot fi realizate din flori delicate precum hortensie, crizanteme, margarete, irisi, minirosa, dar si trandafiri, cale, orhidee ce se regasesc si in buchetul miresei impreuna cu floarea miresei, tipirig etc.
 

Dimensiunile aranjamentelor florale pentru nunta variaza de la 30 cm la 70 cm, in functie de suportul in care acestea vor fi asezate - precum pahare de sticla martini, suporti cilindrici, suporti din fier forjat - sau pot fi pozitionate la baza mesei.
 

Tonurile de culoare ale aranjamentelor florale trebuie alese in functie de culorile predominante ale salonului nuntii si de tematica evenimentului. Aranjamentele florale pentru mese pot fi accesorizate cu diverse elemente precum fluturi, gargarite, pene strut, porumbei, in functie de gusturile si personalitatea Dumneavoastra.
 
Anul 2013 vine cu un plus de eleganta si rafinament in ceea ce priveste decorul meselor invitatiilor, din ce in ce mai mult se renunta la suporturile din sticla inalte si impunatoare si se opteaza pentru mici vaze din portelan, minim 3 vaze ce sunt asezate in centrul mesei si contin aranjamente florale delicate. La sfarsitul evenimentului fiecare aranjament ( chiar si vaza respectiva) poate fi oferit fiecarei familii invitate drept marturie.

In 2013 aranjamentele florale sunt combinate cu diferite elemente: fructe ( lamai, lime, portocale, struguri), pene de paun si strut), castane, alune de padure iar de jur imprejuri lumanari cilindrice, lumanari sfesnic, siraguri margele.
 

Vizualizati catalogul nostru de aranjamente florale si solicitati parerea specialistilor nostri in decorarea locatiei.

 

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 65 Ron

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie