Un program de team building necesita un set special de aptitudini in conducerea si promovarea acestui tip de event. Primul ingredient pe care Step Up Events il are in vedere este proiectarea unui astfel de eveniment si apoi  livrarea intr-o forma finala impecabila catre Dumneavoastra. Aproape orice activitate din cadrul unui corporate team building este potrivita pentru aproape orice problema abordata intr-un team building. Multe dintre activitatile propuse de noi conduc la rezultate particulare si produc rapoarte pozitive la final, in acord cu scopurile urmarite de compania Dumneavoastra - comunicare, incredere, rezolvare a problemelor, luarea deciziilor, cooperare vs. competitie.

In mainile unor profesionisti, ca cei pe care firma noastra vi-i pune la dispozitie, toate aceste probleme raportate vor fi aplicate in conformitate cu problemele reale cu care echipa companiei Dumneavoastra se confrunta.

Suntem printre firmele de BTL ce propun si organizarea unor teambuildinguri - spargatoare de gheata ce au ca scop rupererea anumitor bariere psihice si emotionale intre angajatii companiei Dvs ce cateodata fac imposibila comunicarea eficienta intre anumite departamente, obtinerea unor rezultate optime la locul de munca. Agentia noastra poate organiza teambuildinguri de o zi in apropierea Bucurestiului sau de mai multe zile in Romania sau in Grecia, Bulgaria, Croatia, Ungaria, Turcia avand sprijinul locatiilor partenere si a furnizorilor nostri agreati.

Strategia noastra se va cristaliza in momentul in care va vom impartasi viziunea asupra evenimentului: alegerea atenta a locatiei si configurarea acesteia, asigurarea echipamentului audio si video, cateringul si bauturile "on-time" necesare oricarui event, ghidarea atenta si exacta a participantilor dupa un program bine pus la punct si, binenteles realizarea unui raport complet.

Step Up Events va invita sa parcurgem impreuna filosofia pe care ne bazam proiectele, modul in care investigam probleme din firma Dumneavoastra si exactitatea rapoartelor pe care vi le oferim la final.

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie