Acest nou serviciu al agentiei noastre va ofera posibiltatea de a programa o intalnire cu unul din consultantii agentiei, wedding planneri si specialisti organizari evenimente, pentru a va indruma si planifica pas cu pas evenimentul Dvs privat. Fie ca este vorba de o nunta, botez, petrecere aniversara, puteti primi sfaturi si propuneri pentru petreceri tematice, sfaturi pentru decorul locatiei in care are loc evenimentul,  idei pentru decoratiunile florale etc.

Wedding plannerii nostri se pot ocupa de nunta Dvs pornind din momentul 0 al organizarii, cu cel putin un an inainte de data nuntii, acestia se pot ocupa de programarile pentru alegerea rochiei de mireasa, vizionari de restaurante/ballroom-uri pentru desfasurarea nuntii, contractarea de formatii/dj/band-uri/sonorizare, contractare foto-video din randul colaboratorilor agentiei vechi de peste 10 ani etc.

Daca doriti sa aveti parte de un eveniment relaxat, lipsit de griji si probleme, apelati cu incredere la experienta consultantilor nostri si planificati-va evenimentul asa cum v-il doriti!


Momentan nu exista informatii!

Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie