Agentia Step Up Events  va pune la dispozitie personal hostess ( fete si baieti), atent selectat in urma celor 9 ani de activitate al agentiei in acest domeniu. Pentru a va putea alege persoanele potrivite pentru evenimentul Dvs corporate este nevoie de comunicarea cerintelor Dvs, tipul evenimentului, numarul de ore pentru care aveti nevoie de prezenta serviciului de hostess, orasul in care se va desfasura evenimentul/campania de promovare.

Agentia Step Up Events are la activ o baza de date de peste 150 hostesse ( fete) si 80 hostess ( baieti) atat in Bucuresi cat si in toate orasele nationale. Pentru fiecare eveniment in parte asiguram recrutarea hostesselor, teamleaderi si raportare directa la sfrasitul fiecarui eveniment/campanie.

Profesionalismul si eficacitatea serviciilor noastre sunt sustinute de clientii nostri multumiti si fluxul continuu de cereri.

Pentru o oferta personalizata nu ezitati a ne contacta si consulta catalogul nostru de hostess, cat si portofoliul evenimentelor de succes sustinute de agentia Step Up Events.

 

Alte Informatii:Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie