Agentia Step Up Events  va pune la dispozitie personal hostess ( fete si baieti), atent selectat in urma celor 10 ani de activitate al agentiei in acest domeniu. Pentru a va putea alege persoanele potrivite pentru evenimentul Dvs corporate este nevoie de comunicarea cerintelor Dvs, tipul evenimentului, numarul de ore pentru care aveti nevoie de prezenta serviciului de hostess, orasul in care se va desfasura evenimentul/campania de promovare.

In cazul in care doriti o oferta cat mai completa, ne putem ocupa si de asigurarea costumatiilor potrivite evenimentului Dvs, asigurare transport ecipa hostesse, logistica necesara evenimentului corporate: cort, mese, scaune, mese cocktail, fete de masa, arajamente florale, catering, serviciu servire personal, vesela etc , productie materiale publicitare cadou pentru invitati: mape, agende, calendare, seturi scris, stick memorie, pungi cadou etc.

Agentia Step Up Events are la activ o baza de date de peste 200 hostesse ( fete) si 150 hostess ( baieti) atat in Bucuresi cat si in toate orasele nationale. Pentru fiecare eveniment in parte asiguram recrutarea hostesselor, teamleaderi si raportare directa la sfrasitul fiecarui eveniment/campanie.

Profesionalismul si eficacitatea serviciilor noastre sunt sustinute de clientii nostri multumiti, de fluxul continuu de cereri cat si de clientii fideli de peste 8 ani ce intotdeauna apeleaza la serviciul de hostess oferit de agentia noastra, iar dintre acestia putem enumera: BASF, Henkel Ceresit, Springer and Jacoby, Rainbow Idea, Dentsu, Touch Media, Syngenta, Adama Romania etc

Pentru o oferta personalizata nu ezitati a ne contacta, sa ne oferiti detaliile evenimentului Dvs pentru a va trimite oferta noastra!

 

Alte Informatii:Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie