Formati un cuplu minunat, visati la o viata impreuna pana la adanci batraneti, va ganditi sa va uniti destinele cat de curand? Atunci primul pas catre o nunta de vis este cererea in casatorie, ce poate fi romantica, iesita din comun, haioasa, memorabila!

Pentru o cerere in casatorie unica va sugeram sa apelati la specialistii nostri pentru a avea parte de cele mai bune servicii, oferte special concepute pentru Dvs.

Puteti opta pentru cereri in casatorie organizate la Malul Marii Negre, pe litoralul bulgaresc, in orasele iubirii: Venetia, Paris, in aeroport, in elicopter, in restaurante de top din Bucuresti, in cinema sau teatru, in club, pe stadion etc.

Va putem oferi serviicii diverse si complexe pentru organizarea cererii in casatorie: inchiriere limuzina, rezervare separeu, oferte de cazare in diverse orase in Romania sau Europa, aranjamente florale de exceptie, torturi personalizate etc.

Vrei ca partenera de viata sa fie luata prin surprindere, apeleaza la serviciile "magice" oferite de iluzionistii parteneri ai agentiei noastre.

Afla mai multe in urma unei intalniri cu specialistii nostri, vino sa va cunoastem povestea si planifica acest moment cu mare grija si atentie!

Viata in Doi incepe cu Noi!

Alte Informatii:Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie