Strategia planificarii unui eveniment este totul!

O conferinta de presa isi atinge potentialul maxim numai in momentul in care este organizata impecabil, de la A la Z.

Echipa Step Up Events va realiza un proiect al evenimentului din firma Dumnveavoastra, plecand strategic de la scopul pe care doriti sa-l atingeti, parcurgand, in sens invers, fiecare pas al event-ului si asigurandu-se ca fiecare detaliu este pus la punct.

Rezultatele optime ale unei conferinte de presa sunt o prioritate, ca si reducerea, pe cat posibila a costurilor organizarii evenimentului.

Politica noastra este de a face mai mult decat o simpla prezentare a locatiei in care va lua loc event-ul: Locatia conteaza!

Step Up Events va va ajuta sa gasiti amplasamentul corespunzator, care va gazdui cel mai bine strategia Dumneavoastra de proiect, obiectivele acesteia si binenteles constrangerile legate de bugetul evenimentului.

Nu uitam ca succesul unei Conferinte de Presa tine de prezenta cat mai numeroasa a jurnalistilor si a invitatilor potriviti, care sa asigure vizibilitate in presa si in cadrul stirilor de pe canalele mass-media. Alaturi de lista Dumneavoastra veti avea acces la contactele numeroase, pe care firma noastra le-a stabilit de-a lungul timpului, in cazul in care este necesar si acest serviciu.

Locatiile cu care Step Up Events colaboreaza beneficiaza de sali ultramoderne in incinta hotelurilor de 4* si 5*, sau sunt locatii strict axate pe organizare conferinta de presa. Dotarile fiecarei sali sunt: ecran, videoproiector, flipchart, sonorizare, microfoane, markere, notes, accesorii birotica pentru invitati, acces internet de mare viteza. 

In cazul in care locatia inchiriata nu detine echipamentele necesare organizarii conferintei de presa, agentia noastra vi le poate pune la dispozitie, si anume: ecrane LED, scena ( butuci, schela de lumini etc), sonorizare necesare, videoproiector, sisteme de print ( laptop, imprimanta), ecrane TV etc.

 Va asteptam cu o cerere concreta si Step Up Events va va conduce catre alegerea perfecta pentru organizarea conferintei de presa. 


 

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie