Nunta perfecta - fiecare mireasa si-o doreste, fiecare mireasa viseaza la ea!  Step Up Events se va ocupa de organizarea nuntii dumneavoastra transformand orice vis in realitate.

Aveti incredere in noi si lasati-ne sa tratam evenimentul Dumneavoastra special ca pe un adevarat proiect, in care sa acordam atentia potrivita celor mai mici detalii, in care sa va satisfacem cele mai indraznete dorinte, in limitele bugetului alocat.

Proiectul de planning va fi schitat de la 0. Vom alege impreuna localul si meniul potrivite, vom stabili culorile huselor si a fetelor de mese si le vom "asezona" cu nuante asortate ale esarfelor si naproanelor.

Vom stabili ce aranjamente florale se potrivesc, vom alege suporturi, din sticla sau fier forjat si vom incerca sa ne imaginam fiecare coltisor decorat cat mai bine. Nu uitati de stalpi pentru Biserca si restaurant, covor rosu, decorare scari cu voal si lumanarele sau de domnisoarele hostess, care va pot conduce invitatii la mese.

Pentru ca stim cat de greu se poate hotari o mireasa cand vine vorba de organizarea nuntii sale, vom depune toate eforturile pentru a va usura munca. Vom selecta din multitudinea noastra de produse modele de invitatii pentru nunta - marturii nunta, carduri pentru mese si meniuri, pernite pentru verighete, casute de bani sau cosulete pentru cocarde - acele accesorii de nunta care vi se potrivesc cel mai bine, care se incadreaza in dorintele Dumneavoastra si care se armoniaza cu restul serviciilor si produselor pe care vi le putem furniza.

Alegerea unei locatii potrivite, aranjamentele florale, invitatiile, marturiile, muzica, fotografiile, filmul derularii evenimentului si primirea invitatilor sunt cateva dintre lucrurile cu care echipa noastra se va ocupa pentru a transforma nunta dvs intr-un moment unic.

V-ati hotarat sa va uniti destinele, si sfintiti legatura sufleteasca dintre voi...au mai ramas de pus la punct detaliile pentru ca acest eveniment sa fie perfect. Noi venim în ajutorul dvs cu idei, sfaturi practice si va ducem la bun sfârsit visul unei nopti magice.

Event-Plannerul agentiei are o experienta de peste 7 ani in organizarea nuntilor, numeroase vizite la targurile de nunti din Italia, participare la targurile de nunti din Bucuresti. Imaginatia, creativitatea, sociabilitatea, umanitatea sunt cateva din punctele forte in organizarea unei nunti, fiecare deosebita si speciala in functie de tematica aleasa. 

Lasati aceasta grija in seama noastra!

Mai multe informatii, trucuri pentru organizarea nuntii etc puteti gasi si pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/StepUpEvents

Tags: organizare nunti, organizari nunti, aranjamente florale, organizare nunta, nunta de vis, decor nunta

Alte Informatii:Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie