O data cu trecerea anilor si cu castigarea unei vaste experiente in domeniu, ramura mediului corporativ a agentiei – Step Up Corporate – a devenit o entitate independenta, auto-sustinata, angrenand continut atragator si convingator pentru clienti din Romania, dar si din Europa.

Step Up Corporate a dezvoltat o retea vasta de resurse in intreaga tara, o infrastructura excelenta de cunostinte si puncte de interes, pentru proiecte de success in orice zona targetata de clientii nostri. Serviciile agentiei noastre acopera o gama larga si variata de optiuni, raspunzand fiecarei nevoi sau probleme individuale, de la companii mari si pana la intreprinderi mici si mijlocii – campanii in-store, campanii digitale, evenimente corporate: conferinte de presa, lansari de produse, team-building-uri, petreceri tematice etc.

Necesitatile clientilor nostri se modifica in mod constant, o data cu schimbarile aparute in pietele pe care activeaza, de aceea focusul nostru este indreptat catre oferirea unor solutii flexibile, care sa le permita sa se adapteze si sa devina lideri in segmentul lor. Partenerii nostri primesc atentia noastra nelimitata, din punctul 0 al unui proiect, pana la finalizare, pentru ca scopul nostru principal este sa ne asiguram ca oferim excelenta in fiecare serviciu solicitat.

Step Up Corporate este o echipa de profesionisti tineri si dinamici, ghidata de cele mai bune valori si o etica a muncii ireprosabila. Ne asumam raspunderea de a functiona doar la cele mai inalte standarde, prin satisfacerea, exacta si completa, a nevoilor de business ale clientilor nostri. Vom face din succesul vostru obiectivul nostru principal!

Serviciile Step Up Corporate se focuseaza in totalitate pe nevoile clientilor! Membrii agentiei gasesc cele mai bune modalitati de sustinere, a unei relatii proactive cu clientii, pentru ca ei sa beneficieze de excelenta in domeniu. De la concept, la managementul si implementarea diverselor evenimente si proiecte din companie, puteti afla cum abilitatile agentiei, resursele umane de care dispun national si serviciile adaptabile oricaror nevoi, va pot oferi cunostintele si metodele prin care va puteti dezvolta afacerea sau produsele.

Vizitati noul site www.stepupcorporate.ro, atat in limba romana cat si in limba engleza, si solicitati o oferta personalizata!

Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie