Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor invitatilor. De aceea aceasta trebuie decorata intr-un mod unic, special si diferit fata de restul meselor.

Aranjamentul floral pentru prezidiu poate fi realizat din aceleasi flori ca cele din aranjamentele florale de la mesele invitatilor, sau din florile predominante din buchetul miresei.

Aranjamentul floral pentru prezidiu se face remarcat prin forma sa (cascada curgatoare, lacrima, ghirlanda, platou floral) dar si prin lungimea acestuia. Se pot alege flori precum trandafiri, crini, orhidee simpla sau curgatoare, lisianthus, crizanteme si cel mai important, verdeata decorativa: bergas, hedera, gypspphilla etc.

Puteti opta si pentru variante de aranjament floral prezidiu mai speciale, asa cum sunt cele ce imbina florile si verdeata cu mici lumanari sau accesorii care sa se regaseasca in tematica nuntii: fluturasi, gargarite, frunze de toamna, portocale, mere etc.
 

Consultati galeria noastra de imagini si optati pentru prezidiul potrivit salonului ales pentru desfasurarea evenimentului.

 

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 190 Ron
  • Acest produs este recomandat pentru Organizare nunti

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie