Step Up Events va ajuta sa organizati Petrecerea de Craciun perfecta pentru angajatii Dumneavoastra, colaboratori, furnizori, dar si pentru prieteni!

Specialistii nostri in organizari evenimente va vor oferi idei si sugestii pentru Petrecerea de Craciun pe care o doriti, de la alegerea locatiei, decorarea acesteia, realizarea invitatiilor personalizate, invitati speciali VIP, hostess Craciunite, gift-bag-uri pana la stabilirea meniului de mancare,bauturi, candy bar Craciun si momente de divertisment in cadrul petrecerii de Craciun special alese pentru tematica evenimentului.

Fie ca este vorba de organizarea unei Petreceri de Craciun Corporate, o Petrecere de Craciun Privata sau o petrecere organizata in intimitatea casei Dumneavoastra  veti avea tot sprijinul nostru in alegerea celor mai potrivite decoratiuni, in achizitionarea eventualelor cadouri pe care fiecare invitat le va primi.

Ne veti fi complice in planuirea surprizelor din cadrul petrecerii corporate: aparitia lui Mos Craciun, articole vestimentare funny oferite participantilor, invitati surpriza de renume, alegerea band-ului, cabina foto cu accesorii, momente de magie si iluzionism etc.

Step Up Events va ajuta sa va aratati aprecierea fata de angajatii Dumneavoastra punandu-va la dispozitie diferite cosuri cadou cu diverse sortimente de bautura, dulciuri, accesorii Craciun, mici cadouri personalizate pentru acestia sau produse specific traditonale de o calitate inegalabila.

Daca va doriti prezenta Mosului in cadrul petrecerii de Craciun, care sa incante copii si sa ofere acestora cadourile de sub bradul impodobit de personalul decorator al agentiei noastre, va rugam sa ne transmiteti acest lucru, iar in functie de disponibilitate il vom trimite pe Mos Craciun si la Dvs.

Pentru oferte personalizate care sa se incadreze in bugetul Dumneavoastra, completati formularul nostru din sectiunea Contact sau trimiteti-ne un email pe adresele de contact!

Pentru o seara memorabila, a carei amintire va starni zambete tot restul anului viitor, nu ezitati sa ne contactati!

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie