Agentia de organizari evenimente corporate, Step Up Events, asigura echipe complete de promoteri pentru activitati de promovare a produselor prin sampling, fyering, degustare produse, testare produse in supermarketuri, magazine, stradal, mailboxes, parcuri etc

Experienta de peste 10 ani in acest domeniu constituie un avantaj in recrutarea personalului ( promoteri, superviseri, teamleaderi)! Din portofoliul nostru putem enumera: Apa Carpatina, Henkel Beauty Care, Sun Plaza, Centrul Promemoria, Centrul Expozitional Romexpo, Goilla Joe, Cameron Romania,Milka, Prestige, Caprice,Buno - Gourmet de Strut etc.

Clientii multumiti de serviciile noastre cat si cererile lunare reprezinta confirmarea profesionalismului cu care agentia se ocupa de fiecare cerere in parte!

Detinem echipe complete de promoteri, supervizori, merchandeiseri atat in Bucuresti cat si in toate orasele nationale.

La finalul fiecarei campanii, fiecare client primeste raportarea directa ( feedback), baza de date acumulata de-a lungul zilelor de campanie ( daca este cazul), parerile potentialilor cumparatori pozitive si negative, opinii ale acestora si sugestii din partea noastra pentru un rezultat cat mai bun al viitoarelor campanii.

Agentia noastra se poate ocupa si de obtinerea autorizatiei de flyering stradal, de cursurile de igiena si medicina muncii, vanzarea directa la stand ( in cadrul targurilor expozitionale), inventariere produse, manipulare marfa, productie spider, roll-up, oblere, etichete, stand si materialele publicitare, casete luminoase,display-uri etc.

Pentru o oferta personalizata nu ezitati a ne contacta!

 

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie