Agentia de organizari evenimente corporate, Step Up Events, asigura echipe complete de promoteri pentru activitati de promovare a produselor prin sampling, fyering, degustare produse, testare produse!

Experienta de peste 9 ani in acest domeniu constituie un avantaj in recrutarea personalului ( promoteri, superviseri, teamleaderi)! Din portofoliul nostru putem enumera: Apa Carpatina, Henkel Beauty Care, Sun Plaza, Centrul Promemoria, Centrul Expozitional Romexpo, Milka etc.

Clientii multumiti de serviciile noastre cat si cererile lunare reprezinta confirmarea profesionalismului cu care agentia se ocupa de fiecare cerere in parte!

Detinem echipe complete de promoteri atat in Bucuresti cat si in toate orasele nationale.

La finalul fiecarei campanii, fiecare client primeste raportarea directa ( feedback), baza de date acumulata de-a lungul zilelor de campanie, parerile potentialilor cumparatori.

Agentia noastra se poate ocupa si de obtinerea autorizatiei de flyering stradal, de cursurile de igiena ale promoterilor, vanzarea directa la stand ( in cadrul targurilor expozitionale), inventariere produse, manipulare marfa, productie stand si materialele publicitare, firme luminoase etc.

Pentru o oferta personalizata nu ezitati a ne contacta!

 

Alte Informatii:Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie