Ca Wedding Planner al agentiei Step Up Events am ajutat nenumarate cupluri pentru a avea parte de o nunta de vis, conform gusturilor mirilor dar si tendintelor din fiecare an. Vizitele anuale la targurile de nunti din capitala modei, Milano dar si la Roma au contribuit la aducerea pe piata romaneasca a cat mai multe propuneri deosebite in decorul nuntii. Totusi, in prezent inca ne confruntam cu mirese care aleg anumite elemente pentru decor bazandu-se doar pe bugetul alocat pe acestea, desi sunt mult mai multe variante acceptabile ca pret si care nu vor arata de prost gust. Recomand eliminarea urmatoarelor elemente:

  1. Imbracarea scaunelor si a meselor cu huse tip sac din saten si fete de masa saten lucios. Stim ca multe locatii introduc in pretul meniului si acest decor, dar decat un aspect delasator al meselor si huse care aluneca de pe scaune, mai bine altfel decorate ( vom vorbi de tematicile rustice, vintage, glamour etc)
  2. Nu mai folositi marturiile clasice: saculet din organza cu arahide glazurate;  exista o varietate de marturii practice pe care le puteti oferi invitatiilor Dvs, amintiri tip poza magnet cu fiecare invitat, marturii origami , marturii hand-made, cutiuta cu macarons etc
  3. Recomand eliminarea cocardelor artificiale! In cazul in care aveti invitati de o varsta inaintata care au fost obisnuiti ca la nuntile la care au fost prezenti sa primeasca aceste flori de pus in piept, atunci propun inlocuirea acestora cu flori artificiale, mai exact cate un fir de santini, o mini roza, sau minicrizantema. Aspectul natural al florilor este incomparabil.
  4. Nu mai folositi baloane ! Avand in vedere ca este vorba de o nunta si nu de un botez, sugerez eliminarea baloanelor umflate cu heliu, a arcadelor din baloane, numelor din baloane. Nu mai este cazul sa impopotonam sala cu aceste tipuri de baloane. Acum locatiile arata foarte bine si nu necesita acest tip de decor. Daca doriti sa veniti cu ceva in plus designului locatiei, apelati la flori sau alte elemente decorative.
  5. Gaspoul sau prezidiul este indicat sa aiba o lungime de 1.50m tip jardiniere, nu se mai folosesc frunze late care sa acopere partea din fata a mesei mirilor.
  6. Recomand ca rochia de mireasa sa fie realizata de un designer profesionist. Chiar daca o data ne gandeam ca o rochie realizata in ateliere de creatie poate costa foarte mult, acum acesta este deja un mit. Rochiile din magazine sunt in primul rand facute in serie, nu veti avea parte de o rochie unicat. Pretul nu este unul ridicat, este exact pretul pentru ceea ce aveti nevoie: o rochie creata pe corpul Dvs, din materialul ales de Dvs importat din Franta sau Anglia, care sa se integreze in spatiul/locatia in care va avea loc petrecerea, care sa va avantajeze din toate punctele de vedere.
  7. Nu toti managerii de locatiei sunt si buni artisti florali sau wedding planneri. Acestia ne pun la dispozitie locatia si meniul ce va fi servit la nunta, dar nu inseamna ca si expresia: “pentru aranjamentele florale vom folosi flori de sezon” este una care sa va multumeasca. Daca vreti sa aveti parte de aranjamente florale deosebite pentru mesele Dvs, consultati-va cu un specialist in domeniu, studiati, analizati si lasati pe mana expertilor tot ce inseamna decor.
  8. Incercati sa nu aveti in sala mai mult de 2 culori principale, si sa le asortati exact cum faceti cu hainele. In primul rand tineti cont de culoarea podelei : maro (daca este parchet) , rosu, verde, albastru (daca este vorba de mocheta). De exemplu: la o mocheta albastra nu merg huse grena, aranjamente florale de un rosu aprins!

Incercati sa aveti o nunta cat mai simpla, iar prin aceasta simplicitate sa atingeti eleganta  si rafinamentul necesar evenimentului in sine! Mai jos cateva exemple de ASA NU!!!! Huse_scaune_saten 9000003191 Aranjamente-nunta-0004 aranjament_prezidiu_candlearoma1      

Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie