Toastul mirilor in cadrul nuntii este ingredientul esential in cadrul petrecerii, reprezentand modalitatea acestora de a multumi inca o data invitatilor pentru participare.
 

Paharele de sampanie pentru miri sunt accesoriile ce adauga eleganta si stil momentului special al toastului. Agentia organizatoare de evenimente Step Up Events va pune la dispozitie pahare pentru miri din cristal, personalizate cu diferite motive si nuante, care se vor incadra in tema nunti Dumneavoastra.
 

De la paharele de nunta simple, personalizate cu initialele gravate in aur sau argint ale mirilor, pana la paharele cu pene albe sau negre, paharele de miri accesorizate cu fluturasi din cristal sau paharele de nunta cu picioruse de portelan in forme florale, produsele agentiei noastre va ofera nenumarate variante intre care puteti alege.


Paharele pentru miri marcheaza un element traditional in desfasurarea nuntii, toastul pentru dragostea mirilor – unul din cele mai emotionante momente pe care merita sa le pastrati in memorie prin colectia rafinata si eleganta a produselor noastre.

Durata de procesare a comenzii pentru paharele de miri: 10 zile lucratoare de la confirmarea achitarii avansului!

*** Produsul NU se comercializeaza individual, acesta poate fi parte integranta din pachetele servicii organizare nunta sau poate fi oferit cadou in cazul contractarii pachetului full-service organizare nunta

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 150 Ron


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie