Agentia Step Up Events organizeaza petrecerea aniversara pentru copilul Dumneavoastra.

Va oferim locatii pentru desfasurarea petrecerii aniversare, loc de joaca special amenajat pentru copii in incinta locatiei sau/si in aer liber, meniu copii, suc natural si apa plata, coifuri si suflatori, tort, sampanie copii, lumanari, artificii,decor baloane, sonorizare, invitatii,cadou sarbatorit.

Divertismentul este asigurat de profesionisti cu experienta in domeniu: clowni, printese, personaje din desene animate ( Hannah Montana, Batman, Spiderman, Peter Pan, Alba ca Zapada), magicieni, teatru de papusi.

Cu un buget de 1000 RON pentru 10 copii putem asigura meniul, bautura, tortul, decorul, sonorizarea, divertisment o ora, modelare baloane si face-painting.
 

Echipa Step Up Events organizeaza petrecerea aniversara pentru tineri de toate varstele.


Va oferim inchierea locatiei pentru desfasurarea petrecerii aniversare,bufet suedez cald si rece, patiserie calda si rece, pachet open bar in limita bugetului alocat de Dvs, servicii ale echipei noastre de dansatori/dansatoare, invitatii pentru petrecere, amintiri pentru fiecare invitat, fotograf, cameraman, sonorizare, tunuri confetti, baloane, tort aniversar cu diferite mesaje si/sau poza.

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!

Alte Informatii:

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie