Vreti sa ii oferiti burlacului o petrecere de burlaci memorabila si unica in Romania? Agentia noastra cu experienta de peste 10 ani in organizarea petrecerilor de burlaci si nu numai este solutia potrivita pentru a avea parte de servicii excepionale!

Agentia Step Up Events va ofere pachete personalizate in functie de numarul de participanti ce includ: cazare, bufet suedez, open bar in locatiile partenere:

**** la 60 km de Bucuresti precum Snagov, Lunguletu, Urlati, Giurgiu cu accces activitati sportive, acces sauna si jacuzzi, degustare de vinuri, cigar bar

**** la malul Marii Negre in zona de Nord Mamaia si Constanta cu rezervare in cluburile partenere

*** la Balcik in Bulgaia ( plimbare cu yachtul la cerere pentru 6-20 persoane)

*** in Thasos Grecia - sejur de 5 zile si cursuri autorizate de scufundari

Pentru grupurile de persoane cu buget mai restrans putem organiza si petreceri clasice de burlaci in locatiile partenere din Bucuresti. pub-uri, cluburi, ce ofera separeu necesar intimitatii sau petrecere pe Lacul Herastrau de pana la 3 ore cu cina pe vapor, plimbare cu limuzina prin Bucuresti.

Pentru petrecerile organizate de catre Dvs in anumite locatii, putem asigura si serviciul de "Tort Surpriza Gigant" sau "Fata din Tort", cu rezervarea acestuia cu minim 15 zile inainte de eveniment, tort ce poate fi personalizat in culorile dorite.

Pretul pentru petrecerea burlacilor poate incepe de la 900 RON in functie de serviciile achizitionate.

Pentru galerie de imagini si petreceri organizate puteti vizualiza si site-ul nostru www.petrecereburlaci.ro.

Pentru idei, sugestii si organizarea petrecerii burlacilor nu ezitati sa ne contactati.

 

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie