" O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Agentia noastra vine in intampinarea diferitelor locatii ce organizeaza petrecerea de Sfantul Valentin sau seara romantica pentru cuplurile indragostite prin asigurarea decorurilor tematice necesare, aranjamente florale speciale, candy bar-uri delicioase, cigar bar, lemonade bar, torturi personalizate!

Consulta produsele noastre de pe site sau trimite-ne un mail cu detalii despre eveniment si noi iti vom asigura produsele dorite.

Echipa noastra te poate ajuta sa iti surprinzi iubita/iubitul de Sf. Valentin. Va putem organiza cine romantice in locatii exclusiviste in Bucuresti si imprejurimi, organizarea unui weekend special in apropierea Bucurestiului sau la munte, surpriza romantica la locul de munca, livrari flori, tort personalizat si/sau pachete cadou acasa, decor flori si/sau baloane in locul precizat de Dvs.

Pentru decoruri alte locatii, momente speciale organizate de echipa Step Up Events nu ezitati sa ne contactati pe adresele de mail din sectiunea Contact.

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie