Halloween. Una din cele mai renumite sarbatori de peste Ocean, isi are originile datand cu mii de ani in urma, atat in istoria Celtica, dar si in cea a Crestinitatii.

Pornind de la celebrarea inceperii anului de catre celti (1 noiembrie) si de la sarbatorirea Zilei Tuturor Sfintilor de catre crestini ("All Hallows Day"), Halloween a devenit o traditie culturala, raspandita pe tot Globul, caracterizata de dulciuri, costume amuzante, masti funny si petreceri “scary” pana in zorii zilei.

  

Halloween este o seara speciala care merita multa atentie in pregatire si organizare. Sunt extrem de multe teme ale petrecerii de Halloween pe care le puteti aborda, iar agentia noastra de organizari evenimente se angajeaza sa vi le propuna si realizeze, cu maximum de profesionalism, pe fiecare dintre ele.

Fie ca este vorba de o petrecere de Halloween pentru copiii Dumneavoastra si prietenii lor, petrecere dominata de diversitatea dulciurilor si dragalesenia micutilor deghizati, fie ca aveti nevoie de planificarea unei petreceri de Halloween in toata regula, Step Up Events va ofera toate toate ideile si trucurile pentru o seara “infricosatoare” de Halloween.

 

 

Transformati seara de Halloween intr-o petrecere organizata perfect, cu decoratiuni potrivite: panze de paianjen, paianjeni de diferite dimensiuni, dovleci luminati, lumanari dovlecei/vrajitoare/fantome, ghirlande etc, scheleti, scheleti fosforescenti,  vrajitoare, cranii fosforescente, cranii laminate etc.; cantece si incantatii specificee Halloween si sortimente gastronomice delicioase

Step Up Events  poate organiza petrecerea de Halloween in locatii potrivite pentru grupul Dumneavoastra de prieteni, colegi si  familii precum pub-uri, discoteci, restaurante cu specific traditional.

 

 

Halloween Teambuilding este destinat grupurilor de colegi care vor sa petreaca weekendul 29-31 octombrie in spiritul sarbatorii de Halloween in zona Montana. Step Up Events asigura cazarea, meniul traditional, seara festiva Halloween cu vampirite si vrajitoare, foc de tabara, dovleci “ Lampa lui Jack”, multe concursuri printre care:” Gaseste Comoara”, “Unde este Jack” etc, echitatie, rapel, alpinism, paintball etc.

 

 

Pentru mai multe detalii si oferta de pret personalizata in functie de numarul de persoane si serviciile oferite nu ezitati sa ne contactati.

Alte Informatii:

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie