Cu o experienta de peste 14 ani in organizarea evenimentelor private, agentia noastra vine in sprijinul clientilor ce isi doresc botezuri memorabile, cu tematici din Universul Disney, diferite de cele standard folosite excesiv cu scopul de a distra copii, dar si de a purta invitatii in lumea magica Disney si a le readuce aminte copilaria traita cu drag.

Detinem butaforie si decoruri 3 D Supersized care se pot imbina cu elemente clasice precum: baloane, panouri photo, flori, arcade, bancuta, scaune elegante etc.

Fiecare tematica este discutata cu fiecare client in parte in cadul unei consultatii online sau la sediul agentiei noastre, adaptand organizarea botezului in functie de bugetul fiecaruia, de spatiul oferit de locatie in interior sau exterior, de tipul invitatiilor, de personalitatea parintilor etc.

Dintre tematicile pe care noi le construim pentru botezuri fabuloase se numara: Mica Sirena si Nemo, Aladin si Jasmin, Frumoasa si Bestia, Western ( Cowboy-Party), Mulan, Barbie, Anastasia, Doamna si Vagabondul

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie