Meniurile de nunta sunt accesoriile care permit invitatilor sa afle ce surprize culinare ii asteapta in seara speciala a nuntii Dumneavoastra. Meniurile de nunta sunt esentiale pentru cazurile in care puneti la dispozitia invitatilor variante, ale anumitor feluri de mancare, intre care pot alege.
Agentia organizatoare de evenimente, Step Up Events, este locul potrivit unde puteti cauta meniuri de nunta personalizate, de la modelele clasice, pana la meniurile de nunta impodobite elegant cu motive florale sau avand design-uri deosebite ca meniurile scoica, meniurile papyrus, bambus etc.
Meniurile de nunta ofera o nota decorativa centrului mesei fiecarui invitat si pot fi personalizate cu monograma mirelui si a miresei sau cu o poza reprezentativa a fericitului cuplu.
Pentru orice detalii sau idei creative pe care doriti sa le puneti in practica cu ajutorul specialistilor Step Up Events, nu ezitati sa ne contactati!

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 3 Ron
  • Acest produs este recomandat pentru Organizare nunti


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie