Marturiile de nunta reprezinta accesoriile decorative pe care le veti oferi invitatilor in semn de recunostinta pentru participarea la evenimentul atat de important din viata Dumneavoastra.
Marturia de nunta semnifica gestul simplu fata de invitati, dar incarcat cu o mare valoare sentimentala pentru mire si mireasa, gest concretizat in accesoriul personalizat dupa gustul fiecarei perechi.

De la marturiile clasice continand bombonele de arahide sau ciocolatele, pana la marturiile de nunta cutiuta, saculet sau sticluta, aceste accesorii de nunta reprezinta amintirea fiecarui  invitat din seara deosebita la care au luat parte.
Creativitatea specialistilor Step Up Events a transformat traditia marturiilor de nunta intr-o arta. Veti regasi in galeria noastra de poze marturii de nunta lumanari, rame foto, marturii “mire si mireasa”, marturii de nunta breloc sau pachet de carti de joc, borcanase cu dulceata si miere, batoane scortisoara, obiecte din ceramica si portelan,  toate inscriptionate cu numele, locul si data fericitului eveniment.

Scopul acestor cadouri de nunta oferite invitatilor este transmiterea gandurilor de bine si a recunostintei mirilor, intr-o maniera eleganta si sofisticata. Trebuie sa retineti lucrul cel mai important in alegera unei marturii de nunta – accesoriile cadou trebuie sa reflecte tema generala a nuntii si, mai ales, personalitatea miresei si a mirelui.

*** Produsul NU se comercializeaza individual, acesta poate fi parte integranta din pachetele servicii organizare nunta sau poate fi oferit cadou in cazul contractarii pachetului full-service organizare nunta

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 4 Ron


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie