Nunta este  momentul unic din viata unui cuplu, care marcheaza unirea a doua destine.

Lumanarile de nunta aprinse simbolizeaza puritatea sufleteasca si puterea credintei, focul iubirii crestine si nadejdea luminii dumnezeiesti.
Lumina lumanarilor il simbolizeaza pe Mantuitorul Hristos, "Lumina Lumii" si invatatura Sa care este bucurie, dragoste si viata.

Simbol al puritatii sufletesti si al iubirii, lumanarile de cununie semnifica modelul luminos al nasilor care-i indruma pe miri pe timpul vietii. Ele au menirea de a lumina noua cale pe care porneste cuplul in viata.

Lumanarile de nunta sunt purtate de domnisoara de onoare si cavalerul de onoare in momentul intrarii in Biserica, lumanari care prin traditie sunt cumparate de nasii de cununie.

Pentru impodobirea acestora trebuie sa se tina cont de rochia miresei cat si de buchetul acesteia, pentru a nu crea o discordanta. 

Pentru un pachet complet: buchet mireasa si lumanari cununie, consultati modelele noastre cat si programati o intalnire cu Wedding Plannerul agentiei pentru sfaturi, idei si imbinarea tuturor elementelor florale intr-un cadru de neuitat.

 

 

 

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 250 Ron perechea


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie