Carti de vizita ale nuntii Dumneavoastra, invitatiile reprezinta cel mai frumos mod de a va exprima dorinta de ai avea aproape pe cei dragi intr-un moment unic in viata.

Colectia de invitatii de nunta ale agentiei de organizari evenimente Step Up Events va permite sa creati o invitatie personalizata, care sa va reprezinte si sa realizeze un intro al serii magice ce va asteapta.

Puteti alege un model de invitatii de nunta care sa se incadreze in tema nuntii - Nunta Marina, Nunta Ivoire, Rubin, Medievala, Movie, Pasaport, Travel, Caragiale, Bilet de Avion etc - veti gasi atat invitatiile clasice, carticica cat si invitatii papirus, din hartie sau bambus, invitatii de nunta personalizate cu poza mirilor, invitatii realizate de designerii nostri intocmai cu preferintele Dvs.

Vizitati galeria de poze a invitatiilor de nunta si apelati la unul din profesionistii nostrii in organizarea de evenimente pentru mai multe detalii!

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 3.3 Ron
  • Acest produs este recomandat pentru Organizare nunti


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie