Va oferim o gama laga de accesorii si produse spre inchiriere pentru decorul locatiei in care aveti programat evenimentul Dvs, produse pentru decorul mesei de candy bar, a coltului pentru cabina foto sau photobooth corner, accesorii pe care le puteti folosi alaturi de aranjamentul floral sau care sa il inlocuiasca pe acesta, accesorii pentru tortul miresei etc.

Printre produsele prezentate pe site puteti regasi: colivii de diferite marimi si modele, pomisor decorativ, indicator sageti nunta, sevalet cu poza sau lista invitati, bancuta vintage, panou vintage poze, bar lemonade, bar inghetata, sfesnice, vase candy bar, rama foto vintage, arcada cu drapaje din voal, litere LOVE, litere DREAM, litere MR & MRS, figurine din acril tort nunta,  fete de masa, farfurii suport si multe altele.

In plus fata de accesoriile decorative va punem la dispozitie o gama larga de poduse ce fac parte din logistica unui eveniment reusit precum: scaune Chiavari ( albe, aurii, vintage), mese rotunde si dreptunghiulare, bar, corturi evenimente, sisteme sonorizare, scena, sisteme iluminat, mese cocktail etc.

Toate produsele sunt in stare foarte buna si se percepe o garantie in momentul inchirierii lor.

Cere o oferta personalizata pentru decorul evenimentului tau mult asteptat: nunta, botez, petrecere aniversara sau petrecere corporate!
 

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 25 Ron


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie