Un zambet, un sarut dupa prima ciocnire a paharelor de sampanie, lacrimile sterse fugitiv de parinti, zambetele invitatilor, iata cateva din momentele unice pe care le veti memora dupa o seara perfecta a nuntii Dumneavoastra.

Alaturati acestora, gandurile, trairile si urarile tuturor celor care v-au fost alaturi, asternute pe o cocheta Carte de Oaspeti din variata noastra colectie. Indiferent de tema aleasa in organizarea nuntii, veti gasi un Guest Book care sa se incadreze perfect: Guest Book Victorian, Guest Book Marin, Ciocolatiu etc.

Pentru a intregi fiecare colectie, agentia organizatoare de evenimente, Step Up Events, va propune si Seturile Guest Book si Pix cu Suport de Pix.

*** Produsul NU se comercializeaza individual, acesta poate fi parte integranta din pachetele servicii organizare nunta sau poate fi oferit cadou in cazul contractarii pachetului full-service organizare nunta

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 130
  • Acest produs este recomandat pentru Organizare nunti


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie