Ce poate fi mai incantator in seara nuntii Dumneavoastra decat o reprezentare in miniatura a perechii perfecte pe care o formati? Figurinele de tort s-au tansformat de-a lungul timpului, de la figurine de zahar ale mirilor in figurine din portelan, lucrate cu migala si finete sau figurine din acril.

Veti gasi in galeria de poze a figurinelor pentru tortul nuntii, ingeniozitatea furnizorilor nostri pusa in practica organizarii de evenimente. Daca va caracterizeaza amuzamentul si micile glumite in cadrul cuplului, alegeti una din figurinele noastre de tort "Prins in capcana" sau "Raliu". Daca romantismul va este mai aproape de inima, incercati una din figurinele de nunta "Imbratisati" sau "Dansand".

Bineinteles nu lipsesc temele abstracte, asa cum sunt figurinele de tort "Inimioara" sau "Caleasca". Folositi-va imaginatia si bucurati-va de o seara a nuntii perfecta, in care fiecare detaliu este tratat cu atentita cuvenita!

 

*** Produsul NU se comercializeaza individual, acesta poate fi parte integranta din pachetele servicii organizare nunta sau poate fi oferit cadou in cazul contractarii pachetului full-service organizare nunta

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 130 Ron
  • Acest produs este recomandat pentru Organizare nunti


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie