Trusoul complet al bebelusului contine: prosop mare (70 x 140 cm), prosop mic preot (30 x 50 cm),  panza mir, fasa mir, sticluta mir, un sapun in forma de copilas, 2 lumanari  pentru sfesnicele din biserica si cutia de trusou, toate decorate in aceeasi tematica.

Cutia mica se poate folosi la transportarea sticlutei de mir, a prosopelului pentru preot si a sapunului, iar in cea mare se pot pune hainutele bebelusului, panza, fasa, prosopul mare si cele 2 lumanari pentru sfesnicele din biserica.

Furnizorii nostri pot personaliza orice tip de cutie, in gunctie de tematica botezului Dvs, se pot realiza diferite broderii manuale, iar cutia o puteti pastra amintire si depoza diverse obiecte.

Toate produsele furnizorilor nostri sunt atent selectate in decursul celor 10 ani de activitate ai agentiei si sunt de o calitate exceptionala.

 
Comanda se poate face telefonic sau prin completarea formularului de contact, plata se va realiza ramburs in functie de serviciile de livrare optate: posta sau curier

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la de la 170 Ron


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie