Cruciulitele de botez sunt cadoul-amintire ideal pe care il veti oferi invitatilor Dumneavoastra. Este modalitatea perfecta si inspirata de a spune “Multumesc!” parintilor, prietenilor si celor apropiati care va vor fi alaturi in ziua botezului noului-nascut.
Cruciulita de botez reprezinta insemnatatea spirituala a botezului, atunci cand copilul Dumneavoastra devine un membru al comunitatii religioase. Va veti impartasi astfel credinta cu bebelusul, credinta ce va deveni inspiratia spirituala a acestuia in intreaga viata.
Alegeti din marea varietate de criuciulite de botez, puse la dispozitie de agentia de organizari evenimente Step Up events, de la cruciulite de cristal, accesorizate cu fundite de diferite culori, pana la cele din metal, sidef, argint sau lemn.
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice idei creative pe care doriti sa le puneti in practica; agentia noastra va va ajuta sa gasiti produsul cel mai potrivit doleantelor si bugetului Dumneavoastra.
 

Alte Informatii:Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie