Vizitati galeria noastra cu Cosulete pentru cocarde sau petale, perfecte pentru nunta Dumneavoastra. Printre modelele noastre veti gasi diferite forme si marimi ale Cosuletelor pentru cocarde.

De la Cosulete pentru nunta din brocart pe rotund sau patrat, pana la Cosulete din matase fina, cu diferite imprimeuri si accesorii de cristal, agentia de organizari evenimente Step Up Events, va ofera posibilitatea de a alege intre o multitudine de culori si nuante: alb, ivoire, rubin, ciocolatiu si chiar verde si rosu.

Daca doriti sa pastrati un ton general, puteti analiza galeriile tuturor produselor de nunta unde veti gasi corespondetul fiecarei game. Daca aveti cerinte de personalizare sau modificare a modelelor, contactati-ne si putem transforma in realitate orice dorinta legata de nunta, serviciile si produsele nuntii Dumneavoastra.

 

*** Produsul NU se comercializeaza individual, acesta poate fi parte integranta din pachetele servicii organizare nunta sau poate fi oferit cadou in cazul contractarii pachetului full-service organizare nunta

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 65 Ron
  • Acest produs este recomandat pentru Organizare nunti


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie