Pentru un eveniment stilat si elegant, agentia noastra va pune la dispozitie serviciul nou de Cigar Bar - Bar Trabucuri si Bauturi Fine.

Acest bar se preteaza evenimentelor high-class, iar decorul se realizeaza in functie de tematica evenimentului si locul desfasurarii evenimentului: gradina, cort, conac, restaurant clasic etc. Acest serviciu este momentan disponibil atat pentru evenimentele organizate in Bucuresti cat si in tara.

Accesoriile ce completeaza coltul Cigar Bar pot fi: masina de scris antica, radio, pick-up, discuri vinil, telefon retro, lampadar, fotoliu piele vintage etc, elemente specifice tematicii: oldies but goldies, cuban or latino, italian, Godfather, Luxury.

Alaturi de trabucuri cu filtru scurt sau lung de cea mai buna calitate, tigari foi importate din Spania, SUA, Olanda etc, putem oferi bauturi fine precum Coniac Cour Voiser, Rom sau Vinars, la cerere putem asigura si prezenta unui somelier certificat in trabucuri si specialist in Single Malt Whiskey.

Serviciul poate fi achizitionat pe durata a 4 sau 6 ore de la inceperea evenimentului, se pun la dispozitie cuttere, cutii chibrituri personalizate cu numele mirilor sau mesaj ales, scrumiere, bomboane cafea si bomboane lichior.

Pentru rezervari si comenzi va rugam sa ne trimiteti data evenimentului Dvs, nr de participanti, locatia la adresele noastre de mail.

 

Alte Informatii:

Galerie foto

Produse Populare

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""

Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie