Daca planuiti o nunta , trebuie sa stiti ce flori si modele se poarta in anul 2015 conform specialistilor pentu buchetele de mireasa si aranjamentele florale. Luxul romantic Inspirate din nuntile celebre, anul acesta miresele aleg luxul in ceea ce priveste florile pentru nunta.Trebuie evitate frunzele si tulpinile expuse si alese florile romantice cum ar fi hortensia, zambilele si orhideea in culori pastelate de crem.Daca doriti sa creati un impact puternic cu florile de nunta si nu aveti un buget precum Kim Kardashian, mai jos regasiti cateva sugestii pentru florile de nunta surprinzator de ieftine. Gradina salbatica Trendul floral “Tocmai culese din gradina”a fost destul de popular in 2014 si va persista si in anul 2015. Vara aceasta miresele vor alege flori gentil colorate care reflecta tonurile calde ale gradinii engleze.In loc de a avea multi trandafiri adunati intr-un buchet sau alte buchete cu un singur tip de floare, alegeti flori mixte care par a fi culese din gradina. Aspectul de mazare, trandafirii de gradina, lalele si bujori este incantator. Daca aveti o nunta toamna, de ce sa nu alegeti flori inspirate de imaginea padurii.Incercati ferigile, trandafirii salbatici. Aspectul buchetelor si aranjamentelor va fi unul nestructurat si salbatic.Puteti chiar folosi ghinde, frunze de stejar, si muschi in aranjamentele de masa pentru a crea cu adevarat aspectul toamnei.

7-of-the-hottest-wedding-flower-trends-for-2015-sabine-luxe 7-of-the-hottest-wedding-flower-trends-for-2015-sabine-woodland2 7-of-the-hottest-wedding-flower-trends-for-2015-clairepennphotography.com_

 

 

   

Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie