Candy Bar-ul este un concept intrat pe piata din Romania in ultimii ani , in acest moment fiind foarte apreciat de clientii care isi doresc ca la evenimentul lor sa aiba parte de un deliciu cu adevarat gustos reprezentat de diferite sortimente de dulciuri. De multe ori Candy Bar-ul isi confunda denumirea cu Desert Bar-ul, fiind cerute produse diverse inafara de bomboane, precum: macarons, minitarte, trufe, miniprajituri, turta dulce, panacotta cu fructe etc.

De asemenea un candy bar poate fi completat de renumit punch american sau sucuri naurale din lamai, portocale, pepene rosu si pepene galben cat si de un ice-cream bar diferite arome.

Pretul unui candy bar se realizeaza in functie de numarul de persoane prezente la eveniment, sortimentele de dulciuri.

Oferta agentiei noastre pentru un Candy Bar de pana la 40 de persoane este de 900 Ron si include: 30 bucati macarons, 20 bucati cupcackes, 30 bucati cakepops, 30 bucati minitarte cu vanilie si fructe de padure, salam de biscuti, 20 turta dulce personalizate ( forme Disney) literele numelui copilului din biscuti fondanti sau literele cuplului de miri. In pret este inclus transportul in Bucuresti si decoratiunile tematice.

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati!

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la de la 18 Ron/pers


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie