Domnisoarele de onoare vor fi incantate sa accesorizeze rochitelor buchete de domnisoara sau bratari realizate din flori naturale delicate, viu colorate special comandate de Dumneavoastra. 
 
Buchetele domnisoarelor de onoare vor fi o prezenta deosebita in cadrul evenimentului Dumneavoastra si vor ramane o amintire placuta pentru toate fetele ce au ales sa va fie alaturi in acest moment special.
 
Irisi albastri sau violeti, minirosa, crizanteme, vax flower sau santini de diferite culori, orhidee phalaenopsis sunt florile potrivite pentru realizarea  bratarilor sau corsajelor  pentru domnisoarele de onoare. Lasati-va imaginatia libera si concepeti modelele potrivite evenimentului Dumneavoastra.
 
Vizitati galeria noastra de imagini, alegeti modelul dorit sau consultati specialistii nostri in propunerea unor buchete/corsaje  pentru domnisoarele  de onoare potrivite acestora.
 

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 30 Ron


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie