Buchetul de nasa vine in completarea tinutei, fiind accesoriul cel mai de pret  ce va capta atentia tuturor invitatilor. 
 
Buchetul de nasa poate fi realizat din aceleasi flori ca cele din buchetul miresei, dar in contrast cromatic cu acesta si restul aranjamentelor florale. Tonurile de culoare cel mai des folosite sunt rosul, rubinul, portocaliu, sau orice alt  amestec de culori din categoria culorilor aprinse.
 
Modelul clasic de buchet de nasa este cel in format rotund, dar se poata opta si pentru forme mai indraznete si de dimensiuni variabile. Este de preferat ca buchetul sa fie realizat din flori rezistente la diferite temperaturi, precum trandafiri grena, crini rosii, dalii, hortensii, floarea soarelui, cale caramizii.
 
Buchetul de nasa se poate accesoriza cu diferite elemente, precum fluturi, fructe de padure, iedera, margarete, iar cozile florilor pot fi legate in material saten prins cu pietre swarovski sau cu  panglica in ton cu  nuantele florilor alese.
 
Orice buchet veti alege din galeria noastra de imagini, acesta trebuie sa se potriveasca modelului, stilului  si nuantei rochiei Dumneavoastra.

Consultati si pagina de facebook: https://www.facebook.com/Buchete-de-vis-, pentru a vedea intreaga noastra galerie de buchete adunate pentru evenimentul Dvs!
 

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 90 Ron


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie