Tendintele anului 2016

Cele mai apreciate buchete pentru anul 2016 sunt cele legate de mana in cazul in care florile sunt adunate impreuna intr-o forma sferica, iar tulpinile sunt infasurate intr-o panglica de satin. Culoarea buchetului trebuie sa se potriveasca nuantei parului sau culori rochiei de mireasa. Fata de anii trecuti, buchetul perfect rotund este iar inlocuit cu buchetul tip mini cascada, tendinta insa pe care miresele anului 2016 probabil o vor adopta in anul 2017.

Buchetele pentru mirese care doresc mai mult farmec sunt accesorizate cu brose, bijuterii, perle, cristale si/sau pietre.

In anul 2016 se pune accentul pe buchete non-traditionale mai mult decat pe cele traditionale. Buchetele de un roz pal si nuante diferite de fildes, verde creaza echilibrul perfect intre rochia de mireasa si buchet.

Temele marin si rustic sunt din ce in ce mai populare pentru mirese. La acest tip de buchete se adauga elemente naturale precum scoici, stele de mare, pene, fructe de padure, spice de grau, lavanda.

Trandafirii continua sa fie cele mai populare si elegante flori pentru buchetele de mireasa.Hortensiile, calele, tipurile de orhidee  sunt alegeri potrivite pentru 2016.

Noi am selectat pentru tine cele mai originale propuneri si buchete de mireasa la moda. Alege una care se potriveste pentru tine si cere un pret  estimativ.

Puteti consulta zilnic si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Buchete-de-vis-, locul in care incercam sa adunam cele mai frumoase buchete pentru mireasa si nasa!!!

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 150 Ron
  • Acest produs este recomandat pentru Organizare nunti


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie