Pastrati vie amintirea anilor de liceu sau facultate prin organizarea unei seri speciale, alaturi de profesionistii agentiei noastre de organizari evenimente!

Fie ca este vorba de Balul Bobocilor sau Balul de Absolvire, va vom ajuta sa alegeti varianta cea mai convenabila, care sa se incadreze in bugetul alocat acestui gen de evenimente. De la alegerea localului, a meniului si a aranjamentelor si decoratiunilor interioare, pana la realizarea invitatiilor pentru profesori si a cadourilor personalizate, Balul Bobocilor sau cel de Absolvire va fi configurat de la A la Z, in functie de preferintele voastre.

Super Oferta Balul Bobocilor 2011!


Agentia Step Up Events organizeaza Balul Bobocilor pentru numar variat de persoane, incepand de la un numar de 300 persoane pana la 2000 de persoane in locatii atent selectate,  in cluburi Premium din Bucuresti.

Agentia se va ocupa de: pachetele de sponsorizare, tiparirea biletelor si a afiselor, premii participanti Miss si Mister Boboc, realizarea si desfasurarea programului artistic din seara Balului Bobocilor,contractarea diferitelor trupe, artisti, vedete din lumea mondena,buget alocat pentru artisti, protocol juriu si artisti, promovarea evenimentului ( diferite canale media).


Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati!


Veti gasi in ofertele noastre si serviciile, produsele necesare organizarii Balului de Absolvire: meniu Bal Absolvire servit la masa (2 feluri de mancare si desert)/meniu bufet suedez, bauturi non-alcoolice si alcoolice, meniuri gratuite pentru profesori, aranjamentul salii (huse, fete de masa, flori si aranjamente florale, baloane cu heliu, balon Jumbo, artificii de interior/exterior, cadouri personalizate fiecarei promotii - pentru fiecare dintre voi in parte si pentru profesori, fantana de ciocolata, DJ si sonorizare (lumini laser si masina de fum), artisti/trupe

Pentru ca cei care au incercat sa organizeze cel putin o zi de nastere au aflat ca stresul vine la pachet cu distractia, ne puteti crede pe cuvant: e mai bine sa-i lasi pe profesionisti sa faca treaba "murdara"!

Relaxeaza-te alaturi de prieteni si lasa-ne pe noi sa ne ingrijoram  ca fiecare detaliu sa fie bine pus la punct pentru a obtine succesul mult dorit al evenimentului!

 

Alte Informatii:Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie