Aranjamentul floral prin virtutea frumusetii florilor alese adauga o nota de prospetime si culoare pentru o zi cu cu adevarat speciala oferind o contributie valoaroasa atmosferii de nunta.
 

Dupa alegerea masinii pentru nunta ce va va insoti pe durata intregii zile in zonele importante evenimentului ( acasa , biserica, oras, receptie), urmatorul pas este alegerea aranjamentului floral de masina potrivit ceremoniei, dar si modelului autoturismului.

In ziua nuntii, masina va fi folosita de mireasa si apoi de ambii soti, asadar aranjamentul de masina va fi in centrul atentiei pe tot parcursul drumului, dar si a curiosilor. 
 

*** Produsul NU se comercializeaza individual, acesta poate fi parte integranta din pachetele servicii organizare nunta sau poate fi oferit cadou in cazul contractarii pachetului full-service organizare nunta

De obicei aranjamentul floral se aplica capotei sau lunetei si este prins cu benzi de tull sau voal de oglinzi si capote. Deosebit de impresionante sunt buchetelele mici din flori precum margarete, crizanteme, minirosa sau santini de diferite culori aplicate oglinzilor exterioare si manerelor portierelor.

Aranjamentul floral de masina  are un sistem de prindere tip ventuza care nu va permite distrugerea vopselei si va ramane fixat pe tot drumul.

 

Alte Informatii:

  • Preturi incepand de la 150 Ron


Produse Populare

Aranjament Cristelnita Botez
Aranjament Cristelnita Botez

Decor floral pentru cristelinita din Biserica din cadrul ceremoniei de crestinar...

Aranjamente florale mese nunta
Aranjamente florale mese nunta

Aranjamentele florale pentru mese stau la baza decorului locatiei alese pentru d...

Aranjamente florale prezidiu
Aranjamente florale prezidiu

Masa mirilor  este intotdeauna masa care  capteaza atentia tuturor inv...

""Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati.""
Cristian Talanga Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie